Co designing & co enigineering
het licht laten schijnen over …

Code signingProduct- en procesinnovatie zijn de speerpunten in de strategie van Demar. Het constant investeren in productietechnologie is daarbij een vereiste. De nauwe samenwerking met de Universiteit Twente geeft ons de mogelijkheid de laatste stand van de techniek op de voet te volgen. Dit biedt niet alleen ons maar ook u toegang tot de moderne laboratoria voor product- en procesanalyse.

De precisie, snelheid en snedekwaliteit van laserbewerkingen hebben geleid tot ongekende mogelijkheden voor onze relaties. Dankzij de ervaring met metaalbewerkingen is Demar in staat om de constructie van producten vanuit een ander perspectief te bekijken.

Beugel

 

Een perspectief waarbij producten van onze relaties geschikt worden gemaakt voor laserbewerking, om te komen tot een beter en/of voordeliger eindresultaat. En dat alles in samenwerking met uw industriële vormgevers en engineers.

 

 

Het Laser Applicatie Centrum, gevestigd in de gebouwen van de Universiteit Twente, organiseerd elk jaar het Laser Event. Zie bijgaande link naar YouTube om een indruk te krijgen van het Event in 2010:

http://www.youtube.com/watch?v=Fo4RW_4cVj0