Machinebouw

U bevindt zich hier: Home » Machinebouw
Voor diverse machinebouwers produceren we met behulp van lasersnijden en kanten plaatwerk voor machines. De metalen onderdelen die we produceren zijn zeer divers; van flensen, onderdelen voor eierwasmachines, plaatwerk voor omkasting van machines, delen van voetsteunen tot onderdelen voor de mechanica van een machine. Voor machinebouwers geldt dat zij vaak snel over de juiste onderdelen moeten kunnen beschikken. Vooral als het gaat om storing, waarbij de productie stil komt te staan. Hier ligt onze kracht.

Door de kleine flexibele organisatie kunnen we snel inspringen. Daarbij ontzorgen we de klant volledig in het hele traject inclusief eventuele nabewerking en het transport. Onze leverbetrouwbaarheid is hoog en gaat nooit ten koste van de kwaliteit, dankzij onze ervaren mensen, goede projectaansturing en moderne machines.

Smart software, snelle levering

Doordat we werken met smart software kunnen we nog sneller leveren. Na binnenkomst wordt de tekening van het ontwerp gecontroleerd en geprogrammeerd in onze software. Deze stuurt de lasersnij machine aan. Onze operators kunnen eventueel nog aanpassingen verrichten voordat de productie start, en eventueel tijdens de productie. Levering binnen 1 tot 2 dagen is bij ons geen uitzondering.

Heb je een vraag over lasersnijden of metaalkanten?