Onze partners

U bevindt zich hier: Home » Over Demar Laser » Onze partners

Leverancier, maar ook klant

Onze leverbetrouwbaarheid is 98% en we streven continu naar beter. Onze partners spelen hierin een belangrijke rol. We selecteren met zorg en bouwen aan jarenlange relaties, zodat we weten wat we aan elkaar hebben en op elkaar kunnen vertrouwen. Is de juiste kennis aanwezig, zijn de juiste materialen op tijd leverbaar, is het team intern flexibel zijn punten die we belangrijk vinden.

Metaalleveranciers

We werken met metalen als staal, rvs, aluminium, messing en exoten. Om snel te kunnen produceren en leveren, is het belangrijk dat onze metaal leveranciers de juiste metalen op voorraad hebben en deze snel kunnen leveren. Onze leveranciers zijn ook vaak onze klant. Daarom onderhouden we duurzame relaties.

Nabewerkingsbedrijven

Soms is na het lasersnijden en eventueel kanten een nabewerking nodig. Ook hiervoor werken we samen met bedrijven die snel en flexibel zijn en hoge kwaliteit leveren. Hierdoor leveren we vaak sneller dan bedrijven die nabewerkingen zelf realiseren. We werken onder andere samen met poedercoat-, las-, draai- en freeswerkbedrijven, graveerders en oppervlaktebehandelaars.

Onze transporteurs

Andere belangrijke partners zijn de transporteurs. Zij zorgen ervoor dat leveringen, indien nodig, zelfs nog op de dag dat het geproduceerd is, geleverd wordt. In sommige situaties zorgen wij en de transporteurs er voor dat vandaag besteld èn geleverd mogelijk is

Heb je een vraag over lasersnijden of metaalkanten?