Overige branches

U bevindt zich hier: Home » Overige branches
Naast onze hoofdbranches winkelinrichting, machinebouw en landbouw leveren we aan tal van nevenbranches, zoals (metaal)kunstenaars, medische industrie, voedingsmiddelenindustrie en slachterijen. De producten die we met behulp van lasersnijden maken zijn zeer divers van kleine onderdelen voor protheses, doseermachines voor de medische industrie tot schrapers voor varkenshouderijen, baksecties en beplating voor slachterijen.

Samenwerking met kunstenaars

Kunstenaars die werken met metaal adviseren we graag als het gaat om plaatbewerking en het snijden van metaalsoorten. We adviseren, denken mee en produceren het object of onderdelen van het object. Tevens zorgen we voor de juiste afwerking. De kunstenaar zorgt voor het ontwerp en weet vaak precies hoe hij het wil hebben. Hierin spelen we graag een rol.

Monument MH17

Een van de kunstenaars waar we mee samenwerken is Ron A. Westerhuis van Raw Stainless. Hij werkt veel met RVS. Een bekend object van hem is het monument van de MH17 ramp. Aan de realisatie van dit monument heeft Demar een bijdrage mogen leveren en hier zijn we best trots op. Naast deze kunstenaar werken we samen met meerdere kunstenaars en designers.

Heb je een vraag over lasersnijden of metaalkanten?