Winkelinrichting

U bevindt zich hier: Home » Winkelinrichting

Lasersnijden voor winkelinrichters en interieurbouwers

Voor winkelinrichters en interieurbouwers zijn we al vele jaren een belangrijke en betrouwbare partner op het gebied van plaatbewerking. De producten die wij met behulp van lasersnijden en kanten maken komen bij detaillisten als Hunkemöller, Starbucks en diverse supermarkten in de winkel. Denk hierbij aan presentatiemateriaal, metalen logo’s, displays, schapdragers en roosters voor muziekboxen. Onze productrange hierin is zeer veelzijdig doordat met lasersnijden de mogelijkheden groot zijn.

Uitstraling, design en afwerking

Voor deze branche is uitstraling, design en afwerking van het product erg belangrijk. Het product komt immers in direct contact met de consument. We denken vooraf mee over het gewenste eindresultaat, reageren voortijdig, geven advies, communiceren rechtstreeks met designers, zorgen voor een kwaliteitsproduct, de juiste keuze in metaal en indien nodig passen we het ontwerp aan voor een beter, goedkoper of mooier eindproduct.
Voor wat betreft de nabewerkingen ontzorgen we u ook volledig. Ook onze partners beschikken over technische kennis en kwaliteit. We leveren snel en zijn uw aanspreekpunt in het complete traject van plaatbewerking inclusief transport en logistiek.

Heb je een vraag over lasersnijden of metaalkanten?