Visie en missie

U bevindt zich hier: Home » Over Demar Laser » Visie en missie

Visie

Bedrijven en consumenten stellen steeds hogere eisen. Daarnaast  is er steeds meer vraag naar maatwerk, waardoor de te produceren series steeds kleiner worden. Door vergaande automatisering (smart industry) wordt het steeds eenvoudiger tegen lagere kosten kleinere series te produceren en een constante hoge kwaliteit te leveren. Investeren in smart industry maakt het ook  mogelijk om te concurreren met de lage lonen landen en andere concurrenten een stap voor te blijven.

Demar wil haar klanten compleet ontzorgen in het hele traject van plaatbewerking. Ontzorgen betekent dat klanten onze organisatie, vakkennis en ons productieproces vertrouwen. Daarom vinden we het belangrijk om continu te investeren in vakkennis, nieuwe mogelijkheden op het gebied van software, in de nieuwste machines op het gebied van lasersnijden en plaatbewerking en in samenwerkingen met onze partners. Ontzorgen van onze klanten en (lever)betrouwbaarheid vormen de leidraad bij alles wat we doen. Daar gaan we voor.

 

Mission Statement

We staan voor het optimaal ontzorgen van onze klanten in het hele traject van plaatbewerking, waarbij snelle en betrouwbare levering centraal staat en hoge kwaliteit vanzelfsprekend is.

 

Kernwaarden

Ontzorgen
Ontzorgen staat voor proactief nadenken en meedenken met de klant om een beter of goedkoper eindproduct te realiseren. Het staat ook voor het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van het hele traject van plaatbewerking.

Snelle en betrouwbare levering
Door continu te blijven investeren in ons interne proces en in samenwerkingen met onze partners,  zorgen we voor snelle en betrouwbare levering.

Relatiegericht
U staat centraal, in alles wat we doen. Ook onze partners dragen hier op essentiële wijze aan bij.

Heb je een vraag over lasersnijden of metaalkanten?